Bewonersraad en klantpanel

Voor en door huurders

De Bewonersraad is er voor en door de huurders. Zij heeft een belangrijke stem bij de vorming van het beleid van De Kernen. Regelmatig wordt er overlegd / geadviseerd over onderwerpen die er voor de huurders toe doen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de jaarlijkse vaststelling van de huur, het (groot) onderhoud van de woningen, leefbaarheid e.a.

Naast de Bewonersraad zijn er ook (lokale) bewonerscommissies in het werkgebied actief als gesprekspartner voor De Kernen.Verder zijn en worden huurders altijd actief betrokken bij belangrijke ontwikkelingen die hun (in)direct raken.

Uw stem is belangrijk

Wilt ook u, als huurder van De Kernen, actief worden, laat het ons dan weten.
Wij horen graag van u! Mail ons en wij nemen snel contact met u op.
Overigens horen wij ook graag wat er bij u als huurder(s) van De Kernen leeft: laat het ons horen!

Uw wensen en suggesties zijn meer dan welkom: een belangrijke bron om de stem van de huurder te laten horen! 

Contact

bewonersraaddekernennl.

Word ook klantpanellid

U kunt als huurder van De Kernen ook lid zijn van ons klantpanel. Dit kan interessant zijn voor u. Via uw e-mail ontvangt u namelijk enkele keren per jaar een enquĂȘte. Hierin kunt u over verschillende onderwerpen uw mening geven. Wij waarderen het erg als u mee wilt doen. Want zo weten wij wat u belangrijk vindt en waar wij beter rekening mee kunnen houden. Er zijn al zo'n 500 klantpanelleden bij De Kernen. Doet u ook mee? 

Meedoen is makkelijk 

Meld u aan via infodekernennl. Of bel 088 - 58 24 000.