E.P. van Ooijenstraat in Aalst

E.P. van Ooijenstraat in Aalst Aalst

Omschrijving

Het nieuwbouwproject E.P. van Ooijenstraat ligt midden in het dorp Aalst. In totaal worden hier 22 appartementen gerealiseerd die primair bedoeld zijn voor senioren en voor 1-2 persoons huishoudens. De bouw van de appartementen is gestart en volgens planning wordt het complex in het eerste kwartaal 2018 opgeleverd.

Het dorp Aalst ligt direct aan de Maas in een prachtige groene omgeving. Een heerlijk gebied om te wandelen en fietsen.

De appartementen

Het appartementengebouw bestaat uit een aaneengesloten blok met daarin een centrale entree. De 22 appartementen zijn verdeeld over 3 verdiepingen. De appartementen op de eerste en tweede verdieping zijn bereikbaar met de lift. Alle appartementen hebben een eigen balkon of terras. Aan de achterzijde komt een openbaar bereikbaar terrein met hier de parkeerplaatsen en bergingen.

Er zijn nog enkele appartementen beschikbaar en deze staan op www.woongaard.com. U kunt hierop reageren tot maandag 30 oktober. Heeft u interesse, dan moet u hier ingeschreven staan. Voor alle toekomstige bewoners van het nieuwe appartementencomplex geldt dat wij verplicht zijn om aan de landelijke regels van woningtoewijzing te voldoen. Dit betekent dat uw inkomen passend moet zijn bij de huurprijs.  Let op: de eerste woning waarop u reageert, wordt geregistreerd als uw eerste voorkeur.


Kenmerken

Algemeen

Plaats Aalst
Aantal woningen 22
Doelgroep 55+
Huurprijzen € 553,00 p.m.

Woning kenmerken

Type Appartement
Oppervlakte woningen 69,7m²

Planning

Startdatum begin 2017
Datum van oplevering eerste kwartaal 2018

Partijen

Aannemer Aannemer BM van Houwelingen B.V.

Brochures

Op de kaart

Terug naar overzicht