Pastoor Zijlmansstraat Beneden-Leeuwen

Pastoor Zijlmansstraat Beneden-Leeuwen Beneden-Leeuwen

Omschrijving

Midden in het centrum van Beneden-Leeuwen worden 12 prachtige appartementen gerealiseerd. Verdeeld over twee vleugels die tegen het streek historisch museum Tweestromenland worden gebouwd. De appartementen op de eerste verdieping zijn bereikbaar met de lift. Dit nieuwbouwproject is mogelijk dankzij subsidie van de provincie Gelderland.

In dit nieuwbouwproject worden negen appartementen verhuurd aan kandidaten met een zorgindicatie. De kandidaten worden door zorggroep Maas & Waal voorgedragen. De overige drie appartementen adverteren we via www.woongaard.com. Heeft u interesse, dan moet u hier ingeschreven staan. Wij zijn verplicht om aan de landelijke regels van woningtoewijzing te voldoen. Dit betekent dat uw inkomen passend moet zijn bij de huurprijs. We hebben momenteel nog geen appartementen toegewezen aan kandidaten.

Indeling

Begane grond: hal, toilet, woonkamer met open keuken, slaapkamer, badkamer en een inpandige berging. Eerste verdieping: hal, toilet, woonkamer met open keuken, slaapkamer, inpandige berging en de badkamer. Via een vaste trap is de zolder bereikbaar. De appartementen op de 1e verdieping zijn bereikbaar met een lift.

Huurprijzen

Van € 558 tot € 690 per maand.

Zorggroep Maas & Waal

www.zmw.nl 


Kenmerken

Algemeen

Plaats Beneden-Leeuwen
Aantal woningen 12
Huurprijzen € 558,00 p.m.

Woning kenmerken

Type Appartement

Planning

Startdatum December 2016
Datum van oplevering 4e kwartaal 2017

Partijen

Aannemer Bouwbedrijf Van der Helden B.V.
Architect Sloven Architectuur B.V.

Brochures

Op de kaart

Terug naar overzicht