Waterlelie en Watermunt in Aalst

Waterlelie en Watermunt in Aalst Aalst

Omschrijving

In Aalst in het plangebied De Ham lll worden aan de Waterlelie en Watermunt 15 nieuwe huurwoningen gerealiseerd. 6 Eengezinswoningen en 9 starterswoningen. De bouw van de woningen start eind november 2017. De oplevering van de woningen staat gepland medio 2018.

Aalst, is een vriendelijk dorp met veel natuurschoon. In het westen van de Bommelerwaard en mooi gelegen aan de Maas. Een heerlijk gebied om te wandelen en fietsen. Met verschillende verenigingen is er in Aalst veel te beleven. 

De woningen

De eengezinswoningen, 6 hoekwoningen, hebben twee verdiepingen met op de begane grond de entree, meterkast, toilet, trapopgang en een woonkamer met open keuken. Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers en een badkamer met douche en tweede toilet. Via een vaste trap is de zolder bereikbaar.

De 9 starterswoningen, tussenwoningen, hebben twee verdiepingen met op de begane grond de entree, meterkast, toilet, trapopgang en een woonkamer met open keuken. Op de eerste verdieping twee slaapkamers en een badkamer met douche en wasmachineaansluiting. Via een vlizotrap is de zolder bereikbaar.

Interesse?

De woningen worden via www.woongaard.com vanaf dinsdag 21 november geadverteerd. Heeft u interesse, dan moet u hier ingeschreven staan. Voor alle toekomstige bewoners geldt dat wij verplicht zijn aan de landelijke regels van woningtoewijzing te voldoen. Dit betekent dat uw inkomen passend moet zijn bij de huurprijs. De toewijzing van de woningen gebeurt op basis van uw inschrijftijd en passend inkomen.


Kenmerken

Algemeen

Plaats Aalst
Aantal woningen 15
Doelgroep starters- en ééngezinswoningen
Huurprijzen € 402,00 p.m.

Woning kenmerken

Type Tussenwoning

Planning

Startdatum November 2017
Datum van oplevering Tweede kwartaal 2018
Start verhuur 21 november 2017

Brochures

Op de kaart

Terug naar overzicht