Woning zoeken en inschrijven

Advertenties vrijkomende woningen

 

U wilt in aanmerking komen voor een andere huurwoning? Daarvoor moet u staan ingeschreven bij www.woongaard.com. U ontvangt dan een registratienummer en inloggegevens. Vermeldt ook uw peroonlijke woonwensen, zodat een passend woningaanbod voor u wordt geselecteerd. Wanneer u zich aanmeldt voor Digizine ontvangt u het woningaanbod via de mail. Van elke woning ziet u een foto, een korte beschrijving, de voorwaarden en uw slagingskans. U kunt hier via de website op reageren. Heeft u geen beschikking over internet? Laat het ons weten, wij helpen u graag verder.

 

Reageren op huurwoningen? Regel op tijd een IBRI-formulier bij de Belastingdienst!

Wanneer u reageert op een huurwoning, zijn wij vanaf 1 januari 2011 verplicht het belastbaar inkomen van uw huishouden te controleren. Zorg er dus voor dat u uw meest recente jaaropgaven heeft. Heeft u geen jaaropgave (meer)? Vraag dan een IBRI-formulier op bij de Belastingdienst, telefoonnummer 0800-0543. Deze verklaring is gratis, maar het kan 5 werkdagen duren voordat u die in huis heeft. En dat laatste kan een probleem zijn. Want krijgt u een woning aangeboden, dan heeft u enkele werkdagen de tijd om te beslissen of u de woning accepteert en uw gegevens in te leveren. Lukt dat niet binnen die termijn, dan benaderen wij uiteraard andere gegadigden.

 

Verzamel daarom tijdig uw inkomensgegevens om teleurstellingen te voorkomen.
 

Één inschrijving, vier regio's

Met één inschrijving ziet u het woningaanbod in vier regio's, Alblasserwaard-Vijfheerenlanden, Bommelerwaard, Land van Heusden en Altena en Rivierenland. Het zoekgebied voor u is vanaf nu groter. Ook vrijesector huurwoningen, koopwoningen, garages en parkeerplaatsen worden in de toekomst via www.woongaard.com aangeboden.