Betalingsproblemen, u hoeft het niet alleen op te lossen

Het kan iedereen gebeuren dat het financieel tegenzit. Het is belangrijk om snel een oplossing te vinden. Er komt dan weer ruimte in uw portemonnee en dat geeft rust. Sommige huurders hebben te maken met de financiele gevolgen van de coronacrisis. Daarvoor hebben wij begrip. Samen met u zoeken wij naar een passende oplossing. 

Gratis

Wij werken samen met mensen van de gemeenten Maasdriel & Zaltbommel, Druten & Wijchen en West Betuwe. Zij zitten in een ‘Vroeg Erop Af Team’ en zij weten wat er mogelijk is per gemeente. Samen met u kunnen zij uw administratie bekijken. Ook hebben deze mensen goede tips om geld te kunnen besparen. Dit kost u niets.

Hoe werkt het?

Woonstichting De Kernen en andere woningcorporaties in de regio, Waterbedrijf Vitens en zorgverzekeraars CZ en VGZ geven betalingsachterstanden door aan de gemeente*. Als u schulden heeft bij één van deze partijen, dan kan het ‘Vroeg Erop Af team’ contact met u opnemen. 

Uw gegevens nodig

Wij geven uw gegevens door aan de gemeente waarin u woont. De gemeente bekijkt met wie het ‘Vroeg Erop Af Team’ contact gaat opnemen.
Wilt u geen hulp van het Vroeg Erop Af Team? Geef dit door aan een medewerker van de afdeling incasso van Woonstichting De Kernen op telefoon 088-5824000. Zij zijn op werkdagen bereikbaar van 8:00 tot 13:00 uur.

Heeft u vragen?

Bel ons gerust op telefoonnummer 088-5824000 tussen 08.00 en 13.00 uur.

* Vitens  en zorgverzekeraars CZ en VGZ melden bij de gemeente Druten en Wijchen

 

CORONA - Kunt u uw huur niet meer betalen door de coronacrisis? Bel ons meteen op 088 - 58 24 000 of mail naar betalen@dekernen.nl

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden