Terug naar overzicht

Maas-Waalweg

Zuilichem

Aantal woningen: 8

Over dit project

In Zuilichem aan de Maas-Waalweg worden 8 nieuwe huurwoningen gerealiseerd. 2 Eengezinswoningen en 6 starterswoningen. De bouw van de woningen start in november 2017. De oplevering van de woningen is medio tweede kwartaal 2018.


Zuilichem is één van de kernen in de Bommelerwaard en ligt aan de Waal. Een mooi, groen en ruimtelijk dorp. In het dorp aan de Maas-Waalweg worden 8 nieuwe huurwoningen gerealiseerd. 2 Eengezinswoningen en 6 starterswoningen. De bouw van de woningen start in november 2017 en volgens de planning is de oplevering medio tweede kwartaal 2018.

Zuilichem is een levendig dorp met een druk gevarieerd verenigingsleven voor jong en oud. Er zijn in het dorp diverse voorzieningen.

De woningen

De eengezinswoningen, twee hoekwoningen,  hebben twee verdiepingen met op de begane grond de entree, meterkast, toilet, trapopgang en een woonkamer met open keuken. Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers en een badkamer met douche en tweede toilet. Via een vast trap is de zolder bereikbaar. 

De 6 starterswoningen zijn tussenwoningen en hebben twee verdiepingen met op de begane grond de entree, meterkast, toilet, trapopgang en een woonkamer met open keuken. Op de eerste verdieping bevinden zich twee slaapkamers en een badkamer met douche en wasmachineaansluiting. Via een vlizotrap is de zolder bereikbaar. 
De woningen worden vanaf de week 45 geadverteerd via www.woongaard.com.

Heeft u interesse, dan moet u hier ingeschreven staan. Voor alle toekomstige bewoners geldt dat wij verplicht zijn om aan de landelijke regels van woningtoewijzing te voldoen. Dit betekent dat uw inkomen passend moet zijn bij de huurprijs. 
De toewijzing van de woningen gebeurt op basis van uw inschrijftijd en passend inkomen. Nadat de reactietermijn verlopen is, kunt u zien welk kandidaatnummer u heeft. 


Algemeen

 • Plaats Zuilichem

Kenmerken

 • Woningtype Tussenwoning
 • Aantal woningen 8
 • Doelgroep starters- en ééngezinswoningen

Planning

 • Start bouw November 2017
 • Datum van oplevering Medio 2018
 • Start van verhuur week 45
 • Meer informatie

  Locatie op kaart

   
  Annuleren

  Waarmee kunnen wij je helpen?

  Begin hier met zoeken!

  Geen resultaten gevonden