Zelf Aangebrachte Voorzieningen ZAV

Zelf aangebrachte voorzieningen (ZAV)

U wilt graag prettig en comfortabel wonen en daarom wilt u iets veranderen aan of rondom uw huis. Dat kan. De Corporatie biedt u graag de mogelijkheid om uw woning aan te passen aan uw eigen wensen.

Voor sommige veranderingen of aanpassingen heeft u vooraf toestemming nodig. Het kan namelijk zijn dat uw verandering invloed heeft op de kwaliteit of de verhuurbaarheid van de woning.
Let op: Check daarom altijd voordat u aan de slag gaat of u toestemming moet vragen aan De Corporatie.

Voor De Corporatie is het belangrijk dat u de verandering goed uitvoert. Het moet voldoen aan onze eisen, maar ook aan de regels van de overheid. Denk aan het Bouwbesluit, nutsbedrijven, brandweer en aan overige door de overheid gestelde regelgeving.
Voordat u start geven we duidelijk aan of u de verandering in uw woning mag laten zitten wanneer u gaat verhuizen. De afspraken leggen we schriftelijk en ondertekend vast. Als u zelf een verandering heeft aangebracht, bent u ook verantwoordelijk voor het onderhoud hiervan. 

Twijfelt u of u een verandering moet melden? Neem dan altijd contact met ons op. Samen met u bekijken wij de bouwplannen en geven u daarbij graag advies. 

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden