Zelf klussen

De Kernen vindt kwaliteit van wonen belangrijk. Als u zelf wilt klussen is kwaliteit dus ook belangrijk. Goede tips kunt u krijgen van professionele klus bedrijven. Ook vindt u op de websites van bouwmarkten handige doe-het-zelf tips.

Standaard materialenlijst

De kwaliteit eisen waaraan de materialen moeten voldoen, vindt u in onze standaard materiaallijst.

Zelf Aangebrachte Veranderingen (ZAV)

We bieden huurders ruimte om uw woning aan te passen. Elke verandering die u aan de woning aanbrengt, noemen wij een zelf aangebrachte verandering (ZAV).
Er zijn twee soorten veranderingen: 

Veranderingen die u makkelijk weer ongedaan kunt maken:
geen toestemming nodig

U kunt gordijnen, het leggen van vloerbedekking of het ophangen van een lampje zonder onze toestemming aanbrengen. Verhuist u? Dan neemt u uw spullen makkelijk mee. Of een nieuwe huurder neemt dit van u over. Over te nemen goederen vermeldt u bij verhuizing op een formulier. 

Blijvende veranderingen aan de woning: toestemming nodig

Onroerende veranderingen zijn veranderingen die veel geld kosten om deze ongedaan te maken. Bijvoorbeeld een nieuw dakraam, veranderingen aan douche, toilet of keuken of uitbreiding van de woning met een carport, een garage of een berging. U heeft hiervoor toestemming nodig van De Kernen. Bel een van onze opzichters voor vragen op telefoon 088 58 24 000. 

Onroerende veranderingen aanbrengen?
Wilt u iets aanpassen aan uw woning, wat niet zomaar ongedaan gemaakt kan worden. Dan heeft u altijd vooraf onze toestemming nodig. Bel altijd eerst met De Kernen op 088 58 24000.

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden