Werken bij De Kernen

Huren met zorg

Zorg en wonen, altijd maatwerk

De Kernen vindt kwaliteit van wonen en leven belangrijk. We zijn er dus ook voor mensen die een woning met zorgvoorzieningen nodig hebben.  De vraag naar zorg kan heel verschillend zijn. Ons aanbod stemmen we af op uw vraag. 

Opplussen van uw woning

Zo bieden we zogeheten ‘oppluspakketten’. Lees hierover meer in deze folder. Denkbaar zijn onder meer een handige hendelkraan voor keuken en wastafel, een tweede trapleuning of antisliptegels in uw badkamer. Handige zaken waardoor u comfortabel en veilig kunt blijft wonen. We bouwen nultredenwoningen voor mensen in bijvoorbeeld een rolstoel. Ook ontwikkelen we appartementen in diverse dorpen, die op een steenworp afstand liggen van een zorgcentrum, zodat goede hulp om de hoek is. En we bieden woonruimte aan mensen die intramurale zorg nodig hebben. 

Op diverse zorgterreinen zijn wij dus actief. Verhuur van de intramurale zorgcomplexen verloopt via zorgorganisaties zoals Cello, Santé Partners, Linc naar Zorg, WiFinn, Brabant Zorg, Syndion en de Herbergier. Met deze partijen werkt De Kernen nauw samen.  

Zorg dichtbij…

Zorg dichtbij is wel zo prettig. Wij kijken daarom samen met gemeenten en zorgpartijen welke mogelijkheden er voor u in uw eigen woning of uw buurt zijn. We hebben een breed netwerk van contacten met gemeenten en zorgpartijen. Neemt u voor vragen gerust met ons contact op.