24 huurappartementen in Haaften aanwinst voor het dorp

Publicatiedatum: 01-06-2015

Tegenover Zorgcentrum De Wittenberg in Haaften heeft Woonstichting De Kernen 24 huurappartementen opgeleverd aan de Schoolstraat. De appartementen zijn gebouwd door Dura Vermeer Bouw uit Rosmalen.

Samen met de nieuwe bewoners en belangstellenden is de oplevering feestelijk gevierd op vrijdag 29 mei jl.. Directeur-bestuurder van De Kernen, Marinus Kempe, wethouder Teus Kool van gemeente Neerijnen en Michiel Roelofs, Hoofd Klant & Markt bij Dura Vermeer Bouw Rosmalen spraken alle nieuwe bewoners en belangstellenden toe en onthulden een passend cadeau voor de nieuwe bewoners.

Alle 24 appartementen hebben een huurprijs onder de huurgrens. Acht appartementen zijn zorggeschikt en voor mensen met een indicatie. De nieuwe bewoners wonen er sinds medio maart. Ongeveer de helft komt uit de gemeente Neerijnen, de andere helft uit andere gemeenten.  

Eenpersoonsbankjes

De bewoners hebben een passend cadeau gekregen in de vorm van vier eenpersoons mozaïekbankjes met daarop spelende kinderen en dam- en schaakborden. Deze bankjes zijn aangeboden door Dura Vermeer en De Kernen en vormen een ‘knipoog’ naar de ernaast gelegen school.  

Woongaard

Mensen die belangstelling hebben om te huren, adviseert De Kernen om zich tijdig in te schrijven bij www.woongaard.com

 

Deel deze pagina