35 dorpen….4.500 klanten, ook in 2014!

Publicatiedatum: 12-12-2013

Hoe zeer de media ook over de incidenten in de woningcorporatiebranche heen is gevallen de afgelopen tijd - en ook komend jaar nog onderwerp van gesprek zal zijn tijdens de parlementaire enquete – ik blijf mijn uiterste best doen om goed wonen in de 35 kernen waarin onze 4.500 woningen staan, te borgen.

Dat betekent simpelweg doen waar we voor zijn; zorgen voor goede woningen voor mensen die iets minder te besteden hebben. Dit deden we al en dat blijven we doen. Want zorgen voor goed wonen is een erg belangrijke opgave. Daarom blijven we in 2014 onverminderd investeren in het onderhouden, isoleren en renoveren van onze woningen. We slopen woningen die aan het eind van hun levensduur zijn en bouwen hiervoor nieuwe woningen in de plaats, als hieraan behoefte is. En we kijken heel voorzichtig waar uitbreiding van woningbouw mogelijk is. Tegelijkertijd blijven we aandacht houden voor klanten die extra hulp kunnen gebruiken.   

Gesprek…

Sommige mensen hebben namelijk behoefte aan een gesprek met De Kernen. Zij zijn bij ons van harte welkom. Ook in 2014. Want naast het zorgen voor een goede woning, helpen wij mensen soms ook met een goed gesprek, bijvoorbeeld over overlast, of over het op de rit krijgen van de financiële administratie. En blijken wij niet de aangewezen persoon, dan brengen wij hen met anderen in contact, die kunnen helpen. Gelukkig zijn in je woning en omgeving en grip hebben op je eigen situatie is heel erg belangrijk. Dus, kan De Kernen verschil maken in iemands situatie? Dan blijven wij dat ook in 2014 doen. Op naar een nieuw, mooi en gezond jaar. Ik wens u al dit goeds toe!  

Marinus Kempe

Deel deze pagina