Aanwinst in Aalst!

Publicatiedatum: 01-09-2011

De Kernen start officieel de bouw van woonzorggebouw De Fontein

Stichting De Fontein, Syndion en Woonstichting De Kernen hebben op 30 augustus jl. officieel de start van de bouw ingeluid van het woonzorggebouw waarin 12 verstandelijk gehandicapte kinderen komen te wonen. Onder grote belangstelling is het bouwbord onthuld door twee toekomstige bewoners Roy en Marco. Samen met hun vaders en tevens initiatiefnemers, staan zij op dit gigantische bouwbord afgebeeld. Dit gegeven typeert de enorme betrokkenheid van iedereen.

Bijzondere ontwikkeling, bijzonder voor Aalst

De ouders van de kinderen hebben het initiatief genomen voor het ontwikkelen van een duurzame huisvesting voor hun kinderen, waar zij begeleid zelfstandig kunnen wonen. Het initiatief is door De Kernen opgepakt. Syndion is in een vroeg stadium benaderd om de zorg te verlenen en begeleidt het complete zorgtraject. Dit project is een aanwinst voor Aalst en omgeving. Zo wil de zorgpartij zoveel mogelijk personeel in Aalst of directe omgeving werven. Eind tweede kwartaal 2012 verwacht De Kernen het nieuwe gebouw te kunnen opleveren.

Fotobijschrift: Voor het bouwbord: initiatiefnemers Jan van Veen (l) en Henk Kamerbeek (midden), directeur-bestuurder van De Kernen, Marinus Kempe. Voorgrond; toekomstige bewoners waaronder Marco en Roy.

Op het bouwbord: achter Jan van Veen (l) en Henk Kamerbeek (r), voor Marco (l) en Roy (r)

Deel deze pagina