Aftrap verzorgd wonen nieuwbouwproject De Slotshof

Publicatiedatum: 22-04-2010

Woensdagavond 24 maart is de verkoop en verhuur gestart van nieuwbouwproject De Slotshof. Woonstichting De Kernen heeft op deze avond potentiële kopers en huurders informatie gegeven over de appartementen in dit project. De eerste koop- en huurbrochures zijn er uitgereikt.

De Slotshof bestaat uit 42 geheel verzorgde appartementen en drie dijkwoningen. Het appartementencomplex, dat bestaat uit 24 huur- en 18 koopappartementen, wordt als eerste gerealiseerd. De twee- en drie kamerappartementen beschikken over een luxe eetkeuken, twee tot drie slaapkamers, een badkamer, een terras en een interne en externe berging. De huurprijs van de huurappartementen start vanaf 380 euro per maand (exclusief servicekosten). De koopsom van de koopappartementen is vanaf €180.000 euro v.o.n. 

 

Zorg in de buurt

De Slotshof ligt aan de oude rivierendijk in Gameren, in een rustige en groene omgeving, tegen de oude dorpskern aan. Het appartementengebouw bestaat uit twee blokken met daartussen een centrale ontmoetingsruimte. Uniek aan De Slotshof is dat het uitermate geschikt is voor mensen die meer zorg nodig hebben. Dankzij allerlei technische faciliteiten, zoals voorbereidingen voor domotica en de mogelijkheid om zorg te betrekken van het vlakbij gelegen verzorgingshuis ’t Slot. De Kernen is opdrachtgever en ontwikkelaar van dit project en het aanspreekpunt voor de huurappartementen. Het project is ontworpen door Rooden Architecten. De bouw wordt uitgevoerd door Hendriks Bouw en Ontwikkeling. De makelaar voor de verkoopappartementen is Nieuwdorp Makelaardij. Voor meer informatie neemt u contact op met De Kernen of met Nieuwdorp Makelaardij: 0418 51 24 74. Of kijk verder onder project Slotshof op deze site.

Deel deze pagina