Altijd al een goed gesprek willen ervaren? Maas en Waal in dialoog!

Publicatiedatum: 27-10-2011

Op 4 en 5 november


Op 4 november om 8.00 uur vindt in D'n Bogerd te Druten de aftrap van Maas en Waal in Dialoog plaats met een gezamenlijk ontbijt. Na een gedegen voorbereiding start de regionale invulling van het landelijke initiatief ‘Nederland in Dialoog’, waarin al vele bekende en onbekende Nederlanders hebben kunnen ervaren hoe positief het is een goed gesprek te kunnen voeren.


Doet u ook mee?

 

Beide burgermeesters in dialoog

Goed voorbeeld doet volgen, hebben burgermeester Van Riswijk van gemeente Druten en burgemeester Steenkamp van gemeente West Maas en Waal gedacht. Zij zijn erg positief over de dag van de dialoog en geven daarom het startsein in de vorm van een korte dialoog. Peer Witzel -  de omroeper uit Maasbommel – treedt op als gastheer en begeleidt de dialoog tussen de beide burgemeesters. 
 

Thema

‘Ver weg en dichtbij’ zijn de thema’s waarmee we in de dialoog aan de slag gaan. Luister naar wat een dialoog voor u kan doen! Vindt uit welke bevindingen en ideeën anderen hebben. Ook de leerlingen van groep 8 van basisschool de Wijzer uit Beneden-Leeuwen gaan actief met het thema aan de slag. Jong geleerd, oud gedaan! Een goede dialoog zorgt voor verbinding. 
 

Wanneer, hoe laat

Dagen: vrijdag 4 november en zaterdag 5 november

Drie tijden: van 10.00 -12.00 uur  -  van 14.00 -16.00 uur en van 19.30 - 21.30 uur.

Locatie: zie www.maasenwaalindialoog.nl 
 

Aanmelden!

Meld u aan via www.maasenwaalindialoog.nl. en doe vooral mee, alleen, of samen met familie, buren, vrienden.
 

Deel deze pagina