Appartementen nieuwbouwplan Leeuwenborgh in verhuur

Publicatiedatum: 28-01-2013

Zonder wachtlijsten!

Vier appartementen binnen nieuwbouwplan Leeuwenborgh in Boven-Leeuwen komen via Woonstichting De Kernen in de verhuur. De appartementen zijn comfortabel, energiezuinig en hebben een prachtig vrij uitzicht over de landerijen.

Te huur

Bijzonder mooi wonen, met een vrij uitzicht over de weilanden en akkers. De appartementen bevinden zich op de 1e en 2e verdieping en hebben twee ruime slaapkamers, een woonoppervlakte van ca. 70 m2 en een woninginhoud van ca. 309 m3.

Energiezuinig

De appartementen zijn comfortabel en energiezuinig. Er zijn geen wachtlijsten. Geïnteresseerden kunnen zich dus direct aanmelden bij Woonstichting De Kernen.

Over het plan

Leeuwenborgh is een mooi dorps nieuwbouwplan, met een klassieke uitstraling. VOF Leeuwenborgh, een samenwerkingsverband tussen Woonstichting De Kernen en Van Wanrooij Projectontwikkeling, realiseert hier zowel koop- als huurwoningen. In totaal komen er 28 woningen, 6 appartementen en 3 bouwkavels. Een kleinschalig én zeer divers plan met veel ruimte voor groen.

Eerste woningen opgeleverd

De bouw verloopt voorspoedig. De woningen worden in fasen opgeleverd en de eerste bewoners hebben al de sleutel van hun nieuwe woning. Binnenkort volgt ook de oplevering van de andere woningen.

Klik hier voor meer informatie over de huurwoningen. Interesse? Bel via 088 – 58 24 000 of stuur een e-mail naar wsmdekernennl.

Meer weten over nieuwbouwplan Leeuwenborgh>>

Deel deze pagina