Bestenhof en De Bogerd gestart met bouw!

Publicatiedatum: 23-03-2012

Op 21 maart hebben Jos Huizinga, wethouder van de gemeente Maasdriel en Marinus Kempe, directeur-bestuurder van De Kernen de bouw van de nieuwbouwplannen De Bestenhof in Ammerzoden en De Bogerd in Well feestelijk ingeluid. De Kernen bouwt in deze twee kasteeldorpen zowel huur- als koopwoningen.

Bij nieuwbouwplan De Bogerd in Well hebben beide heren een lijmblok gemetseld. Nieuwbouwplan Bestenhof in Ammerzoden wordt momenteel uitgezet. Hier hebben zij een piketpaal geplaatst. Daarmee is de bouw feestelijk ingeluid.

Prachtig ruim wonen, betaalbare prijzen

Bij beide projecten worden zowel huur- als koopwoningen gerealiseerd. Het woningaanbod is zeer divers en er is voor ieder wat wils. De Bogerd heeft huurwoningen vanaf een huur van 554 tot 590 euro. Koopwoningen zijn er vanaf 201.000 euro. De Bestenhof realiseert huurwoningen vanaf 534 tot 625 euro en koopwoningen vanaf 215.000 euro. Veel rust en ruimte voor een betaalbare prijs. Voor meer informatie www.debogerd.nl en www.bestenhof.nl.

Foto bovenaan: Links Wethouder Jos Huizinga en rechts daarvan directeur-bestuurder Marinus Kempe plaatsen gezamenlijk een lijmblok bij nieuwbouwplan De Bogerd in Well.

Fotobijschrift:  Directeur-bestuurder Marinus Kempe slaat een piketpaal bij nieuwbouwplan Bestenhof in Ammerzoden. 

Deel deze pagina