Bewoners enthousiast bij oplevering appartementen Centrumplan Dreumel

Publicatiedatum: 20-06-2012

Dinsdag 19 juni zijn de sleutels uitgereikt aan de nieuwe bewoners van Centrumplan Dreumel. Van de 14 appartementen, zijn nu 12 appartementen verhuurd. Enthousiaste reacties vanuit de bewoners over de ruime appartementen, het uitzicht en de binnentuin.

Woonstichting De Kernen is trots op het resultaat. De investering in Centrumplan Dreumel, het ontwikkelen van mooie appartementen en voorzieningen, dragen bij aan een betere leefbaarheid in Dreumel.  Fase 1 wordt afgerond. De winkelpanden zijn grotendeels opgeleverd en momenteel wordt gewerkt aan inrichting. Zo opent Jumbo op woensdag 11 juli a.s. haar deuren. Ook fase 2 is in voorbereiding.

De binnentuin een prachtige buitenruimte!

De bewoners zijn enorm positief over het resultaat van de binnentuin. Ieder appartement heeft een balkon en een privé terras aangrenzend aan de riante binnentuin. Inmiddels is deze binnentuin aangekleed en het resultaat is een prachtige en riante tuin voor alle bewoners.

Huurprijzen

Er zijn nog twee appartementen beschikbaar voor mensen met een inkomen boven de € 43.000,-. De huurprijzen zijn € 710,70 en € 732,46. Voor meer informatie www.dekernen.nl.

Fotobijschrift: De binnentuin van Centrumplan Dreumel.

Deel deze pagina