Bewoners Nederhemert denken mee over nieuwbouw in hun dorp

Publicatiedatum: 21-05-2012

Waalwaardwonen organiseert op dinsdag 29 mei van 19.30 tot 21.30 uur in De Gaarde, Schoolstraat 8 in Nederhemert een bijeenkomst waarin bewoners van Nederhemert hun wensen en ideeën over het nieuwbouwproject Kapelstraat Nederhemert kenbaar kunnen maken. Deze inbreng neemt Waalwaardwonen mee bij het bepalen van de haalbaarheid van het project en bij de eventuele uitwerking van de plannen.

In Nederhemert start Waalwaardwonen in 2012 achter de Kapelstraat met de voorbereiding van het nieuwbouwproject Kapelstraat Nederhemert. Dit project is een initiatief van Waalwaardwonen. Bijzonder aan deze nieuwe woonbuurt is dat inwoners van Nederhemert en andere belanghebbenden kunnen meedenken en -praten over dit project. 

Maatwerk met een dorps karakter

Zeker is dat de nieuwe woonbuurt een dorps karakter krijgt, dat past bij het kleinschalige karakter van Nederhemert. Het voornemen is om zowel koop- als huurwoningen te realiseren. Waalwaardwonen vraagt toekomstige bewoners nu al mee te denken, zodat de nieuwe woningen zo goed als mogelijk op hun wensen worden afgestemd: maatwerk dus.

Waalwaardwonen

Waalwaardwonen is een samenwerkingsverband tussen Woonstichting De Kernen en BNG Gebiedsontwikkeling. Waalwaardwonen zal in Gameren, Bruchem en Nederhemert een aantal nieuwbouwprojecten gaan realiseren, in samenwerking met de gemeente Zaltbommel.

Deel deze pagina