Burgemeester Steenkamp markeert ontsluiting Het Leeuwse Veld

Publicatiedatum: 24-05-2013

Op vrijdag 24 mei heeft burgemeester Steenkamp een mooi moment gemarkeerd in Het Leeuwse Veld; de aanleg van de duiker waarmee de aansluiting op de rotonde en de toegang tot het nieuwbouwplan ontsloten is. Het Leeuwse Veld is nu officieel bereikbaar en de verkoop kan van start.

Start verkoop begint!

 

29 mei 2013: start verkoop Het Leeuwse Veld

Het gaat dan ook gebeuren: belangstellenden zijn op woensdag 29 mei van 19.00-21.00 uur van harte welkom in de Twee Linden, Zandstraat 100, Beneden-Leeuwen. De eerste 14 rij- en hoekwoningen, 10 twee-onder-één-kapwoningen en 3 particuliere bouwkavels worden uitgebreid gepresenteerd en documentatie kan worden meegenomen. Uiteraard kan ook al worden ingeschreven. Daarnaast zijn alle betrokken partijen aanwezig om vragen van geïnteresseerden te beantwoorden.

Woningen vanaf € 120.000,- V.O.N.

In het Leeuwse Veld koop je al een woning vanaf 120.000 euro v.o.n. met Duokoopregeling. Met deze regeling word je wel al eigenaar van de woning, maar (nog) niet van de grond.

Kopen en huren

In Het Leeuwse Veld is aan iedereen gedacht. Door het totale plan heen zijn of worden allerlei typen koop- en huurwoningen uitgewerkt; van verandawoning tot boerderijwoning en van rijwoning tot tweekapper. Ook is het mogelijk een kavel te kopen en zelf een vrijstaand huis te bouwen. En ook wonen en werken kan in Het Leeuwse Veld worden gecombineerd. Dus informeer naar de mogelijkheden. Overigens, appartementen kom je niet tegen in Het Leeuwse Veld; iedereen heeft een tuin. Voel je vrij ... om te genieten!

 

Foto: Burgemeester Steenkamp ontsluit nieuwbouwplan Het Leeuwse Veld

 

 

<o:p></o:p>

Kopen? Kijk op www.hetleeuwseveld.nl 

Huren? Schrijf u in ieder geval in. Kijk verder >>

 <o:p></o:p>

Deel deze pagina