Dag van de duurzaamheid vandaag!

Publicatiedatum: 10-10-2014

Op 10 oktober a.s. staan vele organisaties, particulieren, overheid en iedereen die een groene, duurzame omgeving belangrijk vindt, stil bij duurzaamheid

Neem even een kijkje op www.dagvandeduurzaamheid.nl  en wordt net zo enthousiast als ik! Je vindt er ontelbaar veel goede initiatieven en interessante bijeenkomsten om nog meer te weten te komen over duurzaamheid.

Op de kaart!

Duurzaamheid in de praktijk brengen en op de kaart zetten, is wat mij betreft 365 dagen per jaar keihard werken. Het gebeurt beslist niet vanzelf en je hebt hierbij een heldere visie nodig. Wij zijn volop bezig hieraan invulling te geven. 

…Onderweg

We zijn al behoorlijk bezig met duurzame initiatieven. Om dat nu eens in beeld te brengen, hebben we hier een ‘plaatje’ van gemaakt; het geeft een klein beetje aan wat wij al concreet doen. Wij doen dat soms alleen en veel vaker ook in samenwerking met anderen.  Dit doen we omdat wij in de basis de overtuiging hebben dat duurzaam ondernemen op diverse gebieden ons allemaal veel verder  brengt. Het zorgt voor de juiste keuzes op lange en korte termijn. Voor onze huurders betekent dit bijvoorbeeld een lagere energierekening als wij de woning hebben geïsoleerd en daarmee ook een lagere CO2 uitstoot. En voor onze partners betekent dit dat wij de intentie hebben langdurig en constructief samen te werken om zo samen kansen creëren in plaatst van ieder voor zich. Hoe dan ook, wij diepen de komende periode dit onderwerp verder uit en blijven ondertussen ons duurzame best doen! 

Marinus Kempe

 

 

Deel deze pagina