De Kernen is op zoek naar een Opzichter (36 uur)

Publicatiedatum: 02-02-2017

"Breng jij ons iets nieuws?" Bij De Kernen zetten ruim 50 mensen zich elke dag in om goed wonen in de 35 dorpen waarin onze circa 4.500 klanten wonen, mogelijk te maken. Het werkgebied van De Kernen ligt in de Bommelerwaard, Land van Maas en Waal en Tielerwaard. De 35 dorpen liggen in een van de zes gemeenten: Druten, Maasdriel, Neerijnen, West Maas en Waal, Wijchen en Zaltbommel verdeeld.

Wij bieden een inspirerende werkomgeving waarbij je wordt uitgedaagd om ook buiten je vakgebied mee te denken. Dit doen we samen met collega’s en maatschappelijke partners. Wil je weten hoe dat werkt,  bekijk dan deze link:  http://www.dekernen.nl/innovatie/

Werkzaamheden

Jij bewaakt een goede technische kwaliteit van onze woningen en hebt ervaring als opzichter bij een woningcorporatie. Jij zorgt dat onze huurders veilig en comfortabel kunnen wonen. Je bent het technisch aanspreekpunt voor onze klanten, collega’s en aannemers, voor o.a. dagelijks-, mutatie- en planmatig onderhoud.

Wij vragen

Je bent in het bezit van een bouwkundige MBO diploma en VCA-vol.  Affiniteit met automatisering is noodzakelijk omdat wij onze mutaties digitaal verwerken. Net zo belangrijk vinden wij het dat je representatief en communicatief vaardig bent. Een bruggenbouwer die ook nog besluitvaardig is. Dagelijks contact met onze huurders maakt dat jij het verschil kunt maken en geeft jou plezier. Sluit ons DNA naadloos aan bij jouw competenties? Dan wordt jij misschien onze nieuwe collega…

Wij bieden

In eerste instantie een contract voor één jaar. Met uitzicht op een vast dienstverband bij gebleken geschiktheid, goed functioneren en gelijkblijvende economische omstandigheden.

Je salaris is afhankelijk van je opleiding en ervaring en is in ingedeeld in schaal H van CAO Woondiensten. Vanzelfsprekend zijn de arbeidsvoorwaarden prima; wij volgen de CAO Woondiensten en investeren veel in persoonlijke ontwikkeling. We bieden en vragen flexibiliteit en je krijgt bij ons de ruimte om je verantwoordelijkheid te nemen.  

Reageren

Heb je ons wat te brengen/leren, reageer dan vóór 13 februari aanstaande bij voorkeur via e-mail naar solliciteren@dekernen.nl. Een cv met een korte motivatie is voldoende.

Contact

Voor vragen kun je in de ochtenden contact opnemen met Petra Sprang (Teamleider Wonen) onder telefoonnummer 088 – 58 24 000. 

De 1e gesprekken vinden plaats op 20 en 21 februari. Voor aanstelling wordt een recente Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd. 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs. 

 

Deel deze pagina