De Kernen op de koffie bij tientallen huurders tijdens landelijke Dag van het Huren

Publicatiedatum: 29-09-2016

Elkaar ontmoeten staat centraal tijdens de jaarlijkse Dag van het Huren op zaterdag 1 oktober. Net als in 2015, toen de Dag van het Huren voor het eerst plaatsvond. De Kernen vindt kwaliteit van wonen en leven belangrijk en spreekt haar klanten graag eens op een andere manier. Met bloemen en iets lekkers voor bij de koffie, gaan medewerkers, een aantal leden van de Bewonersraad en van de Raad van Commissarissen van De Kernen op de koffie bij z’n 30 verschillende huurders in 30 verschillende dorpen. De huurders zijn willekeurig gekozen.

De Kernen heeft 4.500 klanten in zo’n 35 dorpen verspreid over de zes gemeenten West Maas en Waal, Maasdriel, Zaltbommel, Neerijnen, Wijchen en Druten.  

Woningcorporaties 150 jaar

Al meer dan 150 jaar zorgen woningcorporaties ervoor dat mensen goed kunnen wonen. Meer dan vier miljoen Nederlanders – één op drie huishoudens – wonen in een corporatiewoning. Huurders en andere belangstellenden krijgen op de Dag van het Huren de kans vertrouwd te raken met het dagelijks werk van woningcorporaties en de bijdrage van corporaties aan de samenleving.   De Dag van het Huren is een initiatief van woningcorporaties en branchevereniging Aedes.

Meer informatie is te vinden op dagvanhethuren.nu

Deel deze pagina