De Kernen verkoopt eerste woning met starterslening

Publicatiedatum: 14-09-2012

In Beneden-Leeuwen heeft Woonstichting De Kernen de eerste woning verkocht met starterslening. Vanaf 1 juli verstrekt de gemeente West Maas en Waal de starterslening aan starters die hun eerste koopwoning niet volledig kunnen financieren met een hypotheek. Door middel van deze renteloze lening tot € 30.000,-, kunnen zij wel de eerste stap op de koopmarkt te zetten.

Woonstichting De Kernen heeft de woning dichtbij het centrum van Beneden-Leeuwen verkocht. “Een mooie eengezinswoning dichtbij de uitvalswegen, in het hart van Beneden-Leeuwen. Met voor- en achtertuin en ideaal voor een starter, “ vertelt Geert van Sommeren, verkoopmakelaar van De Kernen. “De zittende huurder, is gaan informeren naar de mogelijkheden om zijn woning te kunnen kopen. Dankzij de starterslening, is hij nu trotse eigenaar van deze woning.” 

Voordelig wonen, betrouwbaar kopen

Woonstichting De Kernen verkoopt regelmatig een aantal goed onderhouden huurwoningen voor een betaalbare prijs. Een gevarieerd aanbod in Maas en Waal en de Bommelerwaard. Bent u op zoek naar een tussenwoning of vrijstaande woning, bestaande bouw of nieuwbouw, appartement of eengezinswoning?  Kijk op www.dekernen.nl voor het totale aanbod van koopwoningen.

Deel deze pagina