De Kernen zoekt een woonservicemedewerker (36 uur)

Publicatiedatum: 11-08-2017

Bij De Kernen zetten 50 mensen zich elke dag in om goed wonen in de 35 dorpen waarin onze circa 4.500 klanten wonen, mogelijk te maken. Het werkgebied van De Kernen ligt in de Bommelerwaard, Land van Maas en Waal en Tielerwaard. De 35 dorpen liggen in een van de zes gemeenten: Druten, Maasdriel, Neerijnen, West Maas en Waal, Wijchen en Zaltbommel verdeeld.

Wij bieden een inspirerende werkomgeving waarbij je wordt uitgedaagd om ook buiten je vakgebied mee te denken. Dit doen we samen met collega’s en maatschappelijke partners. Wil je weten hoe dat werkt,  bekijk dan deze link:  http://www.dekernen.nl/innovatie

Werkzaamheden

Als woonservicemedewerker ben je verantwoordelijk voor de reguliere woonruimteverdeling en huurincasso. Je behandelt alle klanten vragen, bent het aanspreekpunt extern en intern en draagt zorg voor een goede bereikbaarheid. Dagelijks contact met onze huurders maakt dat jij het verschil kunt maken en geeft jou plezier. Onze duidelijke uitleg en een snelle afhandeling wordt door onze klanten hoog gewaardeerd.

Wij vragen

  • MBO opleiding (dienstverlenende richting)
  • Kennis en ervaring met woondiensten
  • Kennis van woonruimteverdeling
  • Enige kennis van bouwkunde

Je bent een aanvulling op het huidige team, zodat we onze dienstverlening op locatie goed kunnen organiseren en onze klant centraal stellen. Je kunt goed werken in een groep en wil het gezamenlijk belang dienen. Je neemt de tijd om zaken te analyseren, bent sociaal ingesteld maar zeker ook gericht op prestatie. Je werkt rayonloos, grensverleggend maar weet ook grenzen te bewaken. Je maakt processen je snel eigen en kunt hoofd- en bijzaken scheiden. Tot slot ben je representatief en communicatief en sociaal vaardig. 

Wij bieden

In eerste instantie een contract voor één jaar, met uitzicht op een vast dienstverband bij gebleken geschiktheid, goed functioneren en gelijkblijvende economische omstandigheden.

Je salaris is afhankelijk van je opleiding en ervaring en is in ingedeeld in schaal F van CAO Woondiensten. Vanzelfsprekend zijn de arbeidsvoorwaarden prima; wij volgen de CAO Woondiensten en investeren veel in persoonlijke ontwikkeling. We bieden en vragen flexibiliteit en je krijgt bij ons de ruimte om je verantwoordelijkheid te nemen.  

Reageren

Spreekt je het bovenstaande aan? Reageer dan vóór 28 augustus aanstaande via de mail: solliciterendekernennl, t.a.v. Leentje Mangnus, P&O adviseur. Een cv met een korte motivatie is voldoende.

De 1e gesprekken zullen op 29 en 31 augustus gaan plaatsvinden.

Contact

Voor inhoudelijke vragen kun je in de ochtenden contact opnemen met Suzanne van Mook onder telefoonnummer 088 - 58 24 041.

Voor de aanstelling wordt een recente Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.

  
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet in behandeling genomen.

Deel deze pagina