De Kernen zoekt lid voor haar raad van commissarissen

Publicatiedatum: 16-04-2015

Woonstichting De Kernen is een ‘plattelandscorporatie’ werkzaam in de landelijke omgeving tussen de rivieren Lek, Maas, Waal en Rijn. Wij verhuren circa 4500 woningen in 36 kernen in de Bommelerwaard, land van Maas en Waal en Tielerwaard. De Kernen gaat voor kwaliteit van wonen en, in samenwerking met andere partijen, voor kwaliteit van leven.

De Kernen is op zoek naar een 

lid voor haar raad van commissarissen

Een Bedrijfseconoom met een bestuurlijke achtergrond, die zicht heeft op de transities in de zorg en het scheiden van wonen en zorg.  

Wij zoeken mensen die maatschappelijk betrokken en integer zijn. Bij voorkeur met governance-ervaring en de beschikking over academisch werk- en denkniveau. U kunt het beleid op hoofdlijnen en in samenhang beoordelen, bent analytisch en kunt op strategisch niveau participeren in besluitvormingsprocessen.  

Wilt u meer toelichting op de functie of procedure? Belt u dan met mevrouw Hanemaaijer 0625051738, zij begeleidt de procedure. Heeft u interesse in deze functie? Stuur dan uiterlijk 4 mei 2015 uw cv met uitgebreide motivatie naar info@miekehanemaaijer.nl onder vermelding van ‘De Kernen’. De eerste gesprekken vinden plaats op 13 mei, de tweede gesprekken vinden plaats op 21 mei en 5 juni 2015.

Lees hier het profiel voor de werving van een commissaris >> 

 

Deel deze pagina