De Kosterijen III in Bruchem opent deuren voor iedereen

Publicatiedatum: 27-06-2011

Op vrijdag 24 juni jl. is de bouw van nieuwbouwplan De Kosterijen III in Bruchem feestelijk gestart. Deze bijeenkomst is op initiatief van de VOF Kosterijen, een samenwerking tussen Van Wanrooij Projectontwikkeling B.V. en Woonstichting De Kernen, georganiseerd. De officiële handeling legde een passende link naar het plan, waarin voor ieder wat wils wordt gebouwd. Zowel koop- als huurwoningen en in diverse prijsklassen. Dit project opent dus de deuren voor iedereen.

De aanwezige lakei opende letterlijk de deur voor alle betrokkenen; de deur naar het plan in wording. En aansluitend volgde een interview met de directeur van Van Wanrooij, Clemie van Wanrooij, de heer Jan Boot, manager Wonen van Woonstichting De Kernen en Adri Bragt, wethouder van de gemeente Zaltbommel.  

Te koop

Er zijn nog slechts enkele woningen beschikbaar. Voor meer informatie belt u met Nieuwdorp Makelaardij in Zaltbommel (tel. 0418-512474) of Moolenaar Makelaardij in Zaltbommel (tel. 0418-577540). Meer informatie op www.kosterijen.nl.

Fotobijschrift: lakei (l), wethouder Adrie Bragt (2de van links), Jan Boot (2de van rechts), Clemie van Wanrooij (rechts).

 

Deel deze pagina