De poorten naar De Slotshof in Gameren officieel geopend

Publicatiedatum: 15-06-2012

Op woensdag 13 juni openen directeur Chris Innemee van Zorgcentrum ’t Slot en manager wonen Jan Boot van Woonstichting De Kernen, de poorten op de brug tussen Zorgcentrum ’t Slot en De Slotshof in Gameren. Hiermee is appartementencomplex De Slotshof officieel geopend.

Op woensdag 13 juni openen  directeur Chris Innemee van Zorgcentrum ’t Slot en manager wonen Jan Boot van Woonstichting De Kernen, de poorten op de brug tussen Zorgcentrum ’t Slot en De Slotshof in Gameren. Hiermee is appartementencomplex De Slotshof officieel geopend.

In het bijzijn van de bewoners, wethouder Adrie Bragt, Zorgcentrum ’t Slot, Woonstichting De Kernen en alle betrokkenen van dit nieuwbouwproject, worden de poorten geopend op de brug tussen beide complexen. Deze brug vormt de letterlijke en figuurlijke verbinding tussen wonen en zorg. Het is een appartementencomplex waar de bewoners zorgeloos kunnen genieten.

Met zorg ommanteld

Tijdens de officiële opening onthult Jan Boot samen met de kinderen van Simone Thoolen een gedicht van haar hand bij de ingang van De Slotshof. Het gaat over ‘de kern van wonen, een thuis bieden aan de jeugd van gisteren en met zorg ommanteld’.  De Slotshof is een bijzonder complex. In totaal zijn hier 24 huur- en 18 koopappartementen gerealiseerd, waar mantelzorg en verbondenheid een belangrijke rol spelen. Met Zorgcentrum ’t Slot om de hoek, is directe verbinding met zorg mogelijk.

Nog één te koop

Veel enthousiaste reacties over dit prachtige nieuwbouwproject in Gameren. Van de 18 koopappartementen, is er nog slechts één appartement te koop. Vraagprijs € 180.000,- v.o.n. Voor meer informatie neem contact op met Nieuwdorp Makelaardij, www.nieuwdorp.nl of www.dekernen.nl.    

Foto Anja Loepa: Manager wonen Jan Boot (links) en directeur Chris Innemee (rechts) lopen door de poorten op de brug naar De Slotshof, gevolgd door alle aanwezigen tijdens de officiële opening van De Slotshof in Gameren.
 

Deel deze pagina