De vlaggen hangen uit in het Hof van Gameren

Publicatiedatum: 08-11-2016

Dinsdag 8 november jl. heeft De Kernen 16 vlaggen uitgehangen in nieuwbouwproject Hof van Gameren. De nieuwe bewoners hebben de sleutel ontvangen van hun huurwoning. In fase 2 zijn 16 woningen gerealiseerd, samen met fase 1 is Gameren 28 nieuwe huurwoningen rijker.

Veel enthousiaste reacties

De nieuwe bewoners zijn erg enthousiast over de mooie woonwijk en de ruime en lichte woningen. Meneer Eberhardt is de trotse bewoner van Bulkenlaan 24. “Ik kan niet wachten om straks te verhuizen”, lacht meneer Eberhardt. Hij komt uit Oostenrijk en woont inmiddels twee jaar in Kesteren. “Kesteren is voor mij te groot. Ik ken Gameren via een vriendin. Een mooi kleinschalig dorp, ik ben erg blij hier straks te wonen. En moet je binnen eens kijken? Het is een geweldig huis”, vertelt meneer Eberhardt vol trots. 

Duurzame woningen

In tien maanden tijd zijn de woningen gebouwd door aannemingsbedrijf J.A. van Boxtel. Het gaat om zeven eengezins- en negen multifunctionele woningen. De woningen zijn volledig geïsoleerd en voorzien van HR++ glas. De nieuwe bewoners kunnen hier jaren met veel gemak en comfort wonen, in een prachtige buurt met een dorps karakter. 

Fotobijschrift: Meneer Eberhardt hangt trots de vlag buiten bij zijn nieuwe huurwoning in het Hof van Gameren.

 

Deel deze pagina