Derde editie Woonmarkt Bommelerwaard op 30 september en 1 oktober

Publicatiedatum: 26-08-2011

20 nieuwbouw koopprojecten op Woonmarkt Bommelerwaard. De initiatiefnemers van de Woonmarkt Bommelerwaard 2011 verwachten minimaal 1000 bezoekers te trekken naar de Woonmarkt op 30 september en 1 oktober. Voor de inwoners van de Bommelerwaard betekenen de nieuwbouwprojecten voorlopig de laatste kans op het kopen van een nieuwbouwwoning in de gewenste plaats. En dankzij stimulerende overheidsmaatregelen met betrekking tot de verlaging van de overdrachtsbelasting, kunnen woningbezitters nu makkelijker hun eigen huis verkopen. Meerdere projecten starten met de verkoop!

De Woonmarkt trekt ook mensen van buiten de regio aan. Dit komt mede door de centrale ligging van de Bommelerwaard in Nederland, de groene leefomgeving, ruime woningen en scherpe prijzen. Bezoekers krijgen op de woonmarkt uitgebreide informatie over de nieuwbouwprojecten. Sommige projecten worden tijdens de Woonmarkt voor het eerst gepresenteerd en er zijn zelfs projecten die op dat moment in verkoop gaan. Er is voor ieder wat wils, van starter tot senior.

De Initiatiefnemers zijn gemeente Zaltbommel, gemeente Maasdriel, Woonlinie, Woningstichting Maasdriel en Woonstichting De Kernen. De Rabobank ondersteunt het initiatief.

Data, tijden, locatie

Iedereen is van harte welkom! De Woonmarkt is open op vrijdag 30 september van 19.00 tot 21.00 uur en op zaterdag 1 oktober van 09.30 – 13.00 uur. Toegang is gratis.
De Woonmarkt is in het nieuwe gebouw van de SG Cambium aan de Oude Bosscheweg 2 in Zaltbommel. Er is volop parkeergelegenheid in de buurt.

Meer informatie op www.zaltbommel.nl, www.maasdriel.nl, www.woonlinie.nl, www.woningstichtingmaasdriel.nl, www.dekernen.nl, www.rabobank.nl/bommelerwaard.

Deel deze pagina