Dinsdag 2 april a.s. informatieavond Kapelstraat Nederhemert

Publicatiedatum: 26-03-2013

In aansluiting op de informatiebijeenkomst van 21 mei 2012 organiseert Waalwaardwonen op 2 april aanstaande in Dorpshuis “De Gaarde”, Schoolstraat 8 in Nederhemert een tweede informatieavond over de planontwikkeling van het Vos terrein aan de Kapelstraat.

Op deze avond wordt verteld wat er gedaan is met de inbreng van de belangstellenden op de eerste informatieavond. Ook wordt iedereen geinformeerd over de vervolgstappen van deze ontwikkeling.

Programma

19.30 uur - planpresentatie door de stedenbouwkundige.Projectmedewerkers zijn aanwezig om vragen te beantwoorden en er is opnieuw gelegenheid woonwensen in te brengen.

21.30 uur  - einde

Iedereen is van harte welkom.

Projectinformatie

Voor het vrijgekomen Vos-terrein aan de Kapelstraat in Nederhemert werkt Waalwaardwonen aan plannen voor een nieuwe woonbuurt van 70 - 80 woningen, huur en koop. Met huizen die passen bij de sfeer van het dorp. Hiermee komt ruimte voor mensen die graag in het dorp willen blijven wonen, voor oud-bewoners die willen terugkeren en voor nieuwkomers die kiezen voor een karakteristieke dorpsgemeenschap. Voor meer informatie verwijzen wij u naar de website van Waalwaardwonen: www.waalwaardwonen.nl.

Voor meer informatie over Waalwaardwonen en de plannen voor Nederhemert kijk op www.waalwaardwonen.nl

 

 

 

Deel deze pagina