Doe mee met het woonwensenonderzoek in uw gemeente

Publicatiedatum: 28-07-2014

Hoe woont u nu? Woont u prettig of heeft u nog wensen? Wilt u verhuizen? Wat voor woning wilt u dan en waar wilt u naartoe verhuizen? Wij willen graag van u weten wat uw wensen zijn, waar u tevreden over bent en wat u liever toch anders ziet. Gemeenten in Rivierenland gaan daarom onderzoek doen naar de woonwensen van haar inwoners. Zij doen dit samen met de andere gemeenten in de regio en met woningcorporaties. Wij hebben u hierbij nodig. Het gaat immers om u, om de mensen die hier wonen.

Woonwensen? Verhuisplannen? Vertel het ons!

De resultaten van dit online woonwensenonderzoek worden gebruikt voor het 'regionale woningbehoeftenonderzoek'. Gemeenten en corporaties bekijken of de plannen die er liggen ook kloppen met de wensen van de inwoners. Ook gaan de gemeenten afspraken maken met de provincie: de 'woonagenda'. In de woonagenda worden thema's benoemd waar we als gemeenten, regio, provincie aan gaan werken. Het gaat dan niet alleen om bouwen maar ook om thema's zoals betaalbaarheid en langer thuis wonen.

Iedere inwoner vanaf 18 jaar kan meedoen...
En zijn of haar woonwensen kenbaar maken via het woonwensenonderzoek. In het onderzoek vragen wij u naar uw huidige en gewenste woning, uw mening over uw dorp of wijk en naar uw verhuisplannen, als u deze heeft. Uw antwoorden worden volledig anoniem verwerkt. Het invullen van het woonwensenonderzoek duurt slechts 15 minuten en kan eenvoudig online. Ga naar: www.woontestrivierenland.nl  en laat ons uw woonwensen weten. Het onderzoek start op maandag 28 juli en loopt door tot en met 7 september.

Vragen over het onderzoek? 
Bel Connie Manhave van onderzoeksbureau SmartAgent op T 0800 - 235 7272 (gratis).

 

Deel deze pagina