Eerste bewoners ontvangen sleutel nieuwe woning Varikse3hoek

Publicatiedatum: 03-06-2016

Woensdag 1 juni j.l. hebben de eerste negen bewoners van de Varikse3hoek in Heerewaarden de sleutel ontvangen van hun nieuwe woning. Na een lange periode van overleg en voorbereiden, zijn de woningen van fase 1 in een snel tempo gebouwd door aannemer De Vree en Sliepen. De bewoners zijn erg enthousiast. Blij dat ze kunnen beginnen met klussen en straks genieten van hun prachtige, comfortabele en energiezuinige woning. De bouw van fase 2 start na de zomer. De woningen van fase 3 worden medio 2017 opgeleverd.

Meerwaarde dorp

De entree van het dorp krijgt 38 nieuwe huurwoningen, eengezinswoningen en multifunctionele woningen. Niet alleen de nieuwe woningen in de Varikse3hoek krijgen een prachtige uitstraling. Ook de woningen aan de overkant van de Variksestraat en de Korte Valksestraat zijn door De Kernen opgeknapt, geïsoleerd en hebben een nieuw jasje gekregen. Er kwamen dan ook veel positieve reacties tijdens het eerste kijkmoment op donderdag 12 mei j.l. van zowel bewoners als omwonenden. Zij zijn trots op hun nieuwe woonwijk, die een meerwaarde voor het dorp is.

Interesse?

Er zijn nog enkele woningtypen in fase 2 en 3 over voor de vrije verhuur. Deze worden geadverteerd via www.woongaard.com. Heeft u interesse? Laat het ons weten.

 

‘Fotobijschrift: ‘Bewoners fase 1 ontvangen de sleutel van hun nieuwe huurwoning Varikse3hoek Heerewaarden’

Deel deze pagina