Eerste informatiemarkt Thuis met het grootste gemak groot succes!

Publicatiedatum: 04-02-2014

Zaterdag 1 februari jl. was het gezellig druk in D’n Dulper tijdens de eerste informatiemarkt ‘Thuis met het grootste gemak’. In ruim 40 kramen stonden aanbieders van producten en diensten. Méér dan 400 bezoekers hebben deze markt bezocht om te ervaren hoe je makkelijk, veilig, gezond en comfortabel kunt wonen en leven. De bezoekers hebben de markt met een gemiddeld cijfer van 8,4 gewaardeerd.

Wethouder van Swam gaf even voor 11 uur het startsein van deze informatiemarkt, die voor het eerst is georganiseerd voor de inwoners van gemeente West Maas en Waal. Hij heeft alle aanwezige ondernemers - en enkele in het bijzonder - bedankt. Zij hadden zich extra ingezet om andere ondernemers te enthousiasmeren mee te doen aan deze markt. De vrijwillige woonadviseurs heeft de wethouder ook in zijn toespraak genoemd. Zij startten met hun taak om inwoners wegwijs te maken met de Gelderse huistest. Met deze woonadviseurs kunnen inwoners een gratis afspraak maken. Deze komt op bezoek en kijkt samen met de bewoner waar verbeteringen mogelijk zijn. Tijdens de markt zijn verschillende presentaties gehouden door de politie, de Rabobank en Van Ooijen’s Hoveniers. De meeste bezoekers verlieten de markt met een goed gevulde tas met allerlei informatie. Zij hebben bij verschillende kramen van alles kunnen proeven.

Door samenwerking tot stand gekomen

De markt is mogelijk gemaakt door gemeente West Maas en Waal, ondernemers in West Maas en Waal, Woonstichting De Kernen, Provincie Gelderland, vrijwilligers, maatschappelijke partners en Bloeii Advies & Ontwikkeling.

Deel deze pagina