Eerste informatiemarkt ‘Thuis met het grootste gemak’ op 1 februari a.s.

Publicatiedatum: 09-12-2013

Een groot aantal bedrijven en organisaties laat tijdens de eerste informatiemarkt ‘Thuis met het grootste gemak’ op zaterdag 1 februari a.s. aan alle belangstellenden zien hoe ze lang gezond, comfortabel en veilig thuis kunnen blijven wonen en leven. De markt is in Kulturhus D’n Dulper in Boven-Leeuwen van 11.00 tot 16.00 uur. Deelnemers aan de markt kunnen zich nog aanmelden!

Lang gezond, veilig en comfortabel wonen in West Maas en Waal

Met de steeds vitaler en ouder wordende inwoners in gemeente West Maas en Waal, is er ook steeds meer behoefte aan diensten en producten die het mogelijk maken zo lang mogelijk gezond, comfortabel en veilig thuis te blijven wonen.

Ervaren en beleven

De markt staat daarom in het teken van zelf ervaren, beleven en proeven. Bezoekers kunnen bijvoorbeeld vragen stellen aan een ergotherapeut of fysiotherapeut, zelf een tablet uitproberen, een conditietest doen, de beste veiligheidstips van politie en brandweer horen, handige tuiniertips opdoen, in gesprek gaan met een woonadviseur over woonaanpassingen die het leven aangenaam houden en nog veel meer. Iedere West Maas en Waler is er van harte welkom!

Aanmelding ondernemers t/m 30 december

Bedrijven en organisaties die geïnteresseerd zijn om hun producten of laatste ontwikkelingen te laten zien op deze markt kunnen zich nog aanmelden t/m 30 december. Kijk hier naar het aanbod!

Voor meer informatie bel of mail Leonie Huibers, T: (0345) 63 38 67 of E: L.Huibersbloeiicom.

Wie maken deze markt mogelijk?

Ondernemers, vrijwilligers, maatschappelijke organisaties, gemeente West Maas en Waal en Woonstichting De Kernen maken deze informatiemarkt mogelijk. Provincie Gelderland ondersteunt dit initiatief.

Deel deze pagina