Feestelijk oplevering nieuwbouwplan

Publicatiedatum: 19-03-2013

Op maandag 18 maart is de oplevering van nieuwbouwplan Leeuwenborgh in Boven-Leeuwen gevierd. Dirk-Jan in zijn rol als jonkheer, slaat burgemeester Steenkamp, directeur-bestuurder Marinus Kempe van Woonstichting De Kernen en directeur John van Wanrooij van Van Wanrooij Projectontwikkeling tot ridders van de Standertmolen. In het bijzijn van de (toekomstige) bewoners, omwonenden en betrokkenen, onthullen zij samen met wethouder Jos van Gruijthuisen het bord ‘Huis Leeuwenbergh’, ballonnen gaan de lucht in en hiermee is de oplevering van Leeuwenborgh feestelijk ingeluid.

‘Huis Leeuwenberg’

In de bestrating van de Standertmolen staan de contouren van waar in de 12e eeuw een  Woontoren heeft gestaan, mogelijk Huis Leeuwenbergh. Direct rond deze woontoren heeft een gracht gelegen. Een bijzondere vondst voor Boven-Leeuwen. Op deze locatie bevindt zich nu plan Leeuwenborgh met in totaal 28 woningen en 6 appartementen. Een bijzonder mooi resultaat.

BijZonderPlan

Leeuwenborgh is een kleinschalig en zeer gedifferentieerd plan met zowel koop- als huurwoningen. De uitstraling is dorps en klassiek. Het plan is gerealiseerd door VOF Leeuwenborgh, een samenwerkingsverband tussen Van Wanrooij Projectontwikkeling en Woonstichting De Kernen.

Er is nog één tweekapper te koop. Daarnaast wordt er gewerkt aan het ontwikkelen van nog 6 tweekappers. Deze woningen zijn opgenomen in het BijZonderPlan. De koper krijgt op deze manier de mogelijkheid de grond op een later tijdstip te kopen. Meer weten? www.leeuwenborgh.info.

Fotobijschrift: v.l.n.r. Jonkheer Dirk-Jan, Burgemeester Steenkamp, directeur John van Wanrooij (Van Wanrooij Projectontwikkeling) en directeur-bestuurder Marinus Kempe (Woonstichting De Kernen),  tijdens de feestelijke oplevering van nieuwbouwplan Leeuwenborgh in Boven-Leeuwen.

Deel deze pagina