Feestelijke start bouw van Het Leeuwse Veld

Publicatiedatum: 27-02-2014

Op 26 februari jl. is de symbolische eerste heipaal voor de nieuwe huur- en koopwoningen in nieuwbouwplan Het Leeuwse Veld op feestelijke én ambachtelijke wijze de grond in gegaan. Onder grote belangstelling van de toekomstige bewoners en alle belanghebbenden hebben twee van de kopers, burgemeester Thomas Steenkamp, wethouders Jos van Gruijthuijsen, Bert van Swam, Ko Wassink, Marinus Kempe, directeur-bestuurder van De Kernen en directeur John van Wanrooij van Van Wanrooij Projectontwikkeling, meegewerkt aan deze eerste stap in de bouw.

Eerste fase

Na een lange periode van ontwerpen, onderhandelen, opschonen en het bouwrijp maken van het terrein gaat nu de bouw daadwerkelijk van start. Het Leeuwse Veld krijgt in deze eerste fase 28 huur- en 18 koopwoningen. De initiatiefnemers van het plan, van Wanrooij Projectontwikkeling B.V. en Woonstichting De Kernen zijn er van overtuigd dat dit plan de komende jaren uitgroeit tot een aantrekkelijke, landelijke woonwijk vlakbij alle voorzieningen en belangrijke uitvalswegen.  

 

Huren in Het Leeuwse Veld? 

Op zaterdag 8 maart as. is er een informatiedag voor de huurwoningen in de Twee Linden in Beneden-Leeuwen tussen 10.00 en 14.00 uur. 

 

Kopen in Het Leeuwse Veld?

Van de koopwoningen in de eerste fase zijn er nog enkele te koop. Kijk op www.hetleeuwseveld.nl of informeer bij de makelaars. Ondertussen wordt al verder gekeken naar fase 2. Diverse koopwoningen komen in aanmerking voor de Starterslening van de gemeente West Maas en Waal.

 

Foto: Hans Barten

 

Deel deze pagina