Geslaagde belanghouders bijeenkomst van De Kernen

Publicatiedatum: 29-04-2010

Op dinsdag 27 april jl. heeft er een belanghoudersbijeenkomst plaatsgevonden in Kulturhus d'n Dulper in Boven-Leeuwen. De Kernen heeft deze bijeenkomst georganiseerd met het doel kennis te delen in het belang van alle dorpskernen. De opkomst was hoog, net als het enthousiasme van de deelnemers.

De Kernen heeft haar belanghouders zoals gemeenten, zorg- en welzijnsinstellingen en collega-corporaties uitgenodigd met als doel kennisdelen en nader kennismaken met elkaar.

Op deze bijeenkomst hebben onder meer drie sprekers drie actuele onderwerpen toegelicht.

Samenwerking is toegelicht door dr. Godfroij, emeritus hoogleraaren oud commissaris Waterborgh Wonen en visitator. Vervolgens heeft dr. Gerrichhauzen, directeur Gerrichhauzen en Partners verteld over de actualiteit in de volkshuisvesting. Tot slot behandelde prof. dr. Eichholtz ,Hoogleraar Vastgoedfinanciering van de Universiteit van Maastricht, het onderwerp krimp. De dag werd voorgezeten door mw. Booi van Orka advies. 

Discussie

Er was veel ruimte voor een levendige en nuttige discussie aan het eind. De reactie van de deelnemers was positief; er is veel kennis opgedaan. Daarmee heeft De Kernen haar doelstelling van deze dag ruimschoots behaald. Want naast kennisdelen is er ook ruimte geweest om de verschillende partijen met elkaar in contact te brengen.

Deel deze pagina