Groeiende interesse nieuwbouw Varikse3hoek Heerewaarden

Publicatiedatum: 07-09-2016

De Kernen is gestart met de bouw van fase 2 In Heerewaarden is de bouw gestart van fase 2 van herstructureringsproject Varikse3hoek. Vijf eengezinswoningen en vier multifunctionele woningen worden nu gebouwd door aannemer De Vree en Sliepen uit Tiel. In totaal realiseert De Kernen 38 huurwoningen, die straks de nieuwe entree van Heerewaarden vormen.

De bewoners van de Varikse3hoek voor de herstructurering, hebben in 2015 als eersten hun woning gekozen. In het totale project komen enkele woningen in de vrije verhuur. Deze  worden geadverteerd via Woongaard. 

Groeiende belangstelling

“Er komen veel positieve reacties nu de eerste fase opgeleverd is”, vertelt Jan van Zanten projectleider van De Kernen. “In fase 2 hebben we een eengezinswoning geadverteerd waarop maar liefst 33 reacties zijn binnen gekomen. Van zowel mensen uit Heerewaarden als daarbuiten.” 


Meerwaarde dorp

De entree van het dorp krijgt met de nieuwe huurwoningen een prachtige uitstraling. Ook de woningen aan de overkant van de Variksestraat en de Korte Valksestraat zijn door De Kernen opgeknapt, geïsoleerd en hebben een nieuwe jasje gekregen. De nieuwe woonwijk is een meerwaarde voor Heerewaarden.

Interesse?

De huurwoningen die in de vrije verhuur komen, worden geadverteerd op www.woongaard.com. Heeft u interesse? Schrijf u dan daar in. Volgens planning wordt fase 2 voor het einde van dit jaar opgeleverd.

 

Fotobijschrift: Start bouw fase 2 Varikse3hoek Heerewaarden.

Deel deze pagina