Het Leeuwse Veld officieel geopend en bewoond

Publicatiedatum: 15-10-2014

Op dinsdag 14 oktober jl. is nieuwbouwproject Het Leeuwse Veld in Beneden-Leeuwen officieel geopend en vanaf die dag bewoonbaar. De eerste bewoners hebben dezelfde dag de sleutels van hun nieuwe woning ontvangen. Onder grote belangstelling van de nieuwe bewoners, omwonenden en andere belangstellenden, is deze nieuwe woonwijk feestelijk geopend.

Diverse sprekers hebben de menigte toegesproken met hulp van het ludieke tweetal ‘The Connectors’. Zij hebben letterlijk verbindingen gemaakt tussen belangrijke spelers in Het Leeuwse Veld: de nieuwe bewoners, burgemeester Steenkamp, Marinus Kempe, directeur-bestuurder Woonstichting De Kernen, John van Wanrooij, directeur van Van Wanrooij Projectontwikkeling, Sander Bos, wethouder gemeente West Maas en Waal en Josan Meijers, gedeputeerde van provincie Gelderland. 

Het Leeuwse Veld

Het Leeuwse Veld ligt ten zuiden van het gemoedelijke en centraal in Nederland gelegen Beneden-Leeuwen. In deze groene wijk komt een divers aanbod van huur- en koopwoningen. De ontwikkeling van dit nieuwe plan verloopt voorspoedig. 

Planning nieuwe fasen

De verkoop van fase 2 bestaande uit 18 koopwoningen verloopt vlot. Reden om ook al te starten met de ontwikkeling van fase 3 bestaande uit 13 huurwoningen en 17 koopwoningen. De start verkoop van fase 3 wordt verwacht medio december 2014. Vervolgens wordt de bouw van fase 2 en de huurwoningen in fase 3 gepland in het voorjaar van 2015.

Huren en kopen

Belangstelling voor huren? Kijk op www.dekernen.nl.
Belangstelling voor kopen? Kijk op www.hetleeuwseveld. 

 

 

 

Deel deze pagina