Huurappartementen Kloosterhof in weer en wind feestelijk opgeleverd

Publicatiedatum: 12-11-2010

Woonstichting De Kernen heeft op 11 november jl. 12 nieuwe huurappartementen in plan Kloosterhof in Wamel opgeleverd. Deze oplevering is feestelijk verlopen; de huurders ontvingen uit handen van wethouder Van Gruijthuijsen van gemeente West Maas en Waal de sleutels van hun woning.

Wethouder Van Gruijthuijsen opende in weer en wind eigenhandig de deur een van de hoekappartementen van de oudste bewoners. Hij deelde vervolgens in dit appartement aan alle nieuwe bewoners hun sleutels uit. Geheel in het teken van dit jaargetijde heeft iedereen ook een marsepeinen sleutel ontvangen

Kloosterhof

Het complex staat op een historische plek in Wamel, waar vroeger een kloostertuin lag. Het hart van dit nieuwbouwproject is een hofje met verschillende woningen en de 12 multifunctionele huurappartementen. Het zijn zes beneden- en zes bovenwoningen. De appartementen worden bewoond door diverse mensen van verschillende leeftijden.

Fotobijschrift: overhandiging sleutels nieuwe huurders (links wethouder Van Gruijthuijsen, rechts de twee nieuwe bewoners).

Deel deze pagina