Huurwoningen Schoolstraat-Oost in Gameren in eigendom van De Kernen

Publicatiedatum: 14-12-2012

Op vrijdag 30 november 2012 hebben Waalwaardwonen en Woonstichting De Kernen een koopovereenkomst gesloten. Hiermee is de grond voor circa 28 huurwoningen voor de nieuwe woonbuurt Schoolstraat-Oost in Gameren verkocht aan De Kernen. De woonstichting realiseert in dit gebied huurwoningen in verschillende prijsklassen.

Naar verwachting levert Waalwaardwonen de grond bouwrijp op na de zomer van 2013. Daarna kan De Kernen starten met de bouw van de huurwoningen. Bij het ontwerp van de woningen houdt De Kernen rekening met de lokale woonwensen.

Voorbereidende besluiten en werkzaamheden

Eerder in november 2012 stelde de gemeenteraad van Zaltbommel het bestemmingsplan voor de Schoolstraat-Oost vast. Diezelfde dag kocht ABB Ontwikkeling de gronden voor zo’n 41 koopwoningen op deze plek.

Waalwaardwonen

Waalwaardwonen bereidt in de Bommelerwaard de ontwikkeling van vier locaties voor. Aan de Schoolstraat-Oost in Gameren, aan de Kapelstraat in Nederhemert, aan de Krangstraat en de Molenstraat in Bruchem. Zodra de grond bouwrijp is, draagt Waalwaardwonen de deelgebieden over aan ontwikkelaars en particuliere kavelkopers.

U blijft op de hoogte van de ontwikkelingen via:

www.waalwaardwonen.nl

www.twitter.com/Waalwaardwonen

www.facebook.com/pages/Waalwaardwonen 

 

 

Deel deze pagina