Informatieavond 5 maart Het Leeuwse Veld in gemeentehuis West Maas en Waal

Publicatiedatum: 21-02-2013

Op dinsdag 5 maart organiseert Het Leeuwse Veld VOF een informatieavond over de eerste fase van nieuwbouwplan Het Leeuwse Veld in Beneden-Leeuwen. De bouw start nog dit jaar. Er worden diverse typen huur- en koopwoningen gebouwd.

Het Leeuwse Veld gaat door!

Belangstellenden kunnen op dinsdagavond 5 maart a.s. zien hoe de landelijke, ruime woonomgeving Het Leeuwse Veld gaat worden. Burgemeester Steenkamp en stedenbouwkundige Ed Nuytinck lichten deze nieuwe groene woonomgeving toe, waarin ook een Cool Nature speelpark komt. 

Tijden en locatie

Informatieavond:           19.00 -21.00 uur

Presentatie:                  19.30-20.00 uur

Adres: Dijkstraat 11, Beneden-Leeuwen

Eigen mening geven

De mening van de belangstellenden telt.  In de hal van het gemeentehuis geven Van Wanrooij Projectontwikkeling en Woonstichting De Kernen invulling aan een bijzonder initiatief. Mensen kunnen meedenken over de verdere uitwerking van Het Leeuwse Veld. Belangstellenden kunnen hun mening geven over de uitstraling en indeling van de woningen. Aan de hand van de getoonde gevels en plattegronden kunnen zij aangeven wat zij aansprekend vinden.

De uitkomsten daarvan worden meegenomen in de realisatie.

Deelnemers

Om belangstellenden zo breed mogelijk te informeren, zijn alle betrokken partijen, waaronder Cool Nature, de gemeente, De Kernen, Van Wanrooij Projectontwikkeling en SVn (starterslening) , aanwezig om vragen te beantwoorden.

www.hetleeuwseveld.nl

Deel deze pagina