Informatieve woonmarkt in Hedel za. 21 april 2012

Publicatiedatum: 13-04-2012

 

jongens in natuur

Kom ook zaterdag 21 april naar de Voorjaars Woonmarkt in Hedel! 

De Bestenhof in Ammerzoden

 De Bogerd in Well

Pauwenhof in Nieuwaal

foto Bestenhof

Bogerd

Pauwenhof

 

 

  

Deze woonmarkt is bijzonder!
Voor u als woningzoekende is het huizenaanbod niet eerder zo ruim geweest. Dat betekent ook dat er veel op u af komt. Waar moet u vandaag de dag op letten? Laat u goed informeren, zodat uw keuze langere tijd zekerheid én woonplezier biedt!

Ruime keuze uit kwaliteitswoningen
U kunt kiezen uit koop- en vrije sector huurwoningen van prima kwaliteit en in diverse prijsklassen. Er zijn vrijstaande woningen én appartementen te koop, rijwoningen en bouwkavels! Ook voor mensen met inkomens boven de 43.000 euro is de keuze aantrekkelijk.

Voorjaars Woonmarkt zaterdag 21 april

Locatie: Kantoor De Kernen, Korenstraat 1, Hedel
Tijden: 10.00 - 13.00 uur

Rabobank en notaris

U gaat natuurlijk niet over een nacht ijs bij het kopen van een huis. Wat er allemaal bij de koop komt kijken, vertellen de Rabobank en de Notaris u op de woonmarkt. Zij geven om 11.00 uur een interessante presentatie. 

Zoekt u een vrije sector huurwoning met een huurprijs vanaf € 664.67?Dan kunt u bij ons onder andere huren in het nieuwbouwproject Molenkamp in Brakel, met 19 prachtige nieuwbouwwoningen. En ook in Kerkwijk hebben we twee ruime nieuwe woningen te huur. Zit er nu niets voor u bij? Laat u ons dan wel weten wat u zoekt. Wij nemen dan met u contact op als wij een passend aanbod kunnen doen. Huren, ook een slimme keuze!

De Buurt in Zuilichem

Molenkamp in Brakel

Weikesstraat Alem 

De Buurt

Molenkamp

weikes

 

WIN een interieuradvies van Van den Oever voor uw eigen huis!
Inspiratie nodig voor de inrichting van uw nieuwe woning? Van den Oever Wonen uit Hedel en Gameren is aanwezig en geeft u advies. Er is een prijsvraag waarmee u een gratis interieuradvies kunt winnen ter waarde van 500 euro. Een leuk begin voor uw nieuwe woning!

Wilt u ook wonen in het échte groene hart van Nederland? 

Laat uw woonwensen dan uitkomen tijdens de Voorjaars Woonmarkt in Hedel op 21 april a.s

Alvast een kijkje nemen?
Voor een overzicht van het nieuwbouwaanbod koop en huur klikt u hier en een overzicht van de bestaande woningen vindt u hier.

De Kernen
www.dekernen.nl
T 088 58 24 000.

logo

 

 

Deel deze pagina