Leefbaarheid in Appeltern; kom naar de informatiemarkt op 8 december as.

Publicatiedatum: 19-11-2010

Vindt u de leefbaarheid van Appeltern ook zo belangrijk? Op woensdag 8 december 2010 vindt in dorpshuis De Schuur een informatiemarkt plaats die in het teken staat van het versterken van de leefbaarheid van Appeltern. De avond begint om 20.00 uur.Het officiële programma eindigt rond 22.00 uur. Daarna is er nog tijd voor een hapje en een drankje.

Programma

De informatiemarkt is gericht op het versterken van de leefbaarheid van het dorp. Ook in Appeltern zijn veel mensen actief, die willen investeren in projecten en activiteiten op het gebied van wonen, zorg, voorzieningen, de sociale samenhang en de lokale economie. Tijdens de informatiemarkt informeren we u over deze plannen en activiteiten en beantwoorden we uw vragen. Maar we gaan ook graag met u in gesprek over uw wensen en ideeën. En over de mogelijkheden en kansen die u ziet voor het verbeteren van de leefbaarheid van Appeltern. Jong en oud, iedereen kan zijn of haar steentje bijdragen!

Komt u ook?

Het versterken van de leefbaarheid van Appeltern is belangrijk. Niet alleen voor het dorp zelf, maar ook voor haar inwoners! En daarom nodigen wij u allen van harte uit om aanwezig te zijn tijdens de informatiemarkt!

Graag even aanmelden

In verband met een goede organisatie, is aanmelden voor deze informatiemarkt noodzakelijk. U kunt hiervoor contact opnemen met Charlotte Versteegh, stagiaire bij Bloeii Advies & Ontwikkeling. Zij is bereikbaar per e-mail: c.versteegh@bloeii.com of op telefoonnummer: 0345-63 38 67.

Deel deze pagina