Leeuwenborgh bereikt hoogste punt

Publicatiedatum: 16-10-2012

Op vrijdag 12 oktober is het hoogste punt bereikt van nieuwbouwplan Leeuwenborgh in Boven-Leeuwen. Geheel volgens traditie is de vlag gehesen.

Nieuwbouwplan Leeuwenborgh is een mooi dorps plan, met een klassieke uitstraling. VOF Leeuwenborgh, een samenwerkingsverband tussen Woonstichting De Kernen en Van Wanrooij Projectontwikkeling, ontwikkelt hier zowel koop- als huurwoningen. In totaal worden er 28 woningen, 6 appartementen en 3 ruime bouwkavels gerealiseerd. Een kleinschalig, maar zeer gedifferentieerd plan met veel ruimte voor groen. Het hoogste punt is bereikt en de woningen zijn in afbouw. De opleveringen staan gepland in het voorjaar 2013.

Nog enkele woningen beschikbaar

De koopwoningen zijn vanaf € 187.500 v.o.n. Er zijn nog enkele woningen te koop. Nog één twee-onder-éénkapwoning voor € 290.000,- v.o.n. Appartementen met een prachtig uitzicht over de landerijen, vanaf € 159.000,- v.o.n. Ook zijn er nog twee rijwoningen en twee kopwoningen te koop in het plan. Voor ieder wat wils.

Er is nog slecht één seniorenwoning te huur. Deze tussenwoning heeft een huurprijs van € 642,01 per maand. Voor meer informatie www.leeuwenborgh.info

Foto bijschrift: De vlaggen zijn gehesen op nieuwbouwplan Leeuwenborgh in Boven-Leeuwen.

Deel deze pagina