Maak het verschil!

Publicatiedatum: 07-01-2011

Allereerst de beste wensen! Op eerste Kerstdag had ik thuis met mijn gezin een grote groep asielzoekers te eten. Misschien denkt u: dat is wel een tikkeltje gewaagd?

Tijdens Kerst en de dagen erna denk ik na over vragen als: doe ik, doen we, de goede dingen? Stoppen we onze energie in de juiste dingen en wat levert dat dan op? Of iets dichter bij mezelf: maak ik het verschil?

Op eerste Kerstdag had ik thuis met mijn gezin een grote groep asielzoekers te eten. Misschien denkt u: dat is wel een tikkeltje gewaagd?Je kunt met zo iets simpels als een kerstdiner voor deze mensen heel veel betekenen! Even weg uit dat troosteloze asielzoekerscentrum en samen zijn met anderen. Blije en dankbare gezichten... Eigenlijk is het soms zo eenvoudig om het verschil te maken! Om over na te denken, zou ik zeggen.

Goed begin

We zijn al weer een kleine week in het nieuwe jaar bezig en het begin van een nieuw jaar vind ik persoonlijk erg prettig (los van het feit dat de dagen langer worden en het weer steeds aangenamer). Er ligt weer een jaar vol kansen en uitdagingen voor me en ik bijt me daar graag in vast. Ik doe niet aan goede voornemens; dat zou anders betekenen dat ik het jaar ervoor ergens iets steeds minder goed ben gaan doen. En dat is beslist niet zo. Met veel voldoening en gepaste trots kan ik terugkijken op wat we met De Kernen bereikt hebben. En dat is veel! Dankzij de inzet van velen, want met samenwerken bereik je meer dan alleen. Dat is me wel duidelijk. Een fusie valt of staat door een goede samenwerking.

We blijven ook in 2011 een dynamische woonstichting waarin klantgerichtheid en kwaliteit van dienstverlening voorop staat. Ik besef goed dat we in 2010 best eens minder bereikbaar zijn geweest en u moest wennen aan onze nieuwe naam Woonstichting De Kernen. Ook zag u vast een aantal nieuwe gezichten. Dat hoort allemaal bij ons; dynamiek, continu onszelf verbeteren en telkens de samenwerking blijven zoeken, zowel binnen als buiten De Kernen. Dat houdt mij in ieder geval scherp. Houdt u ons ook scherp? En tot slot, hoe maakt u het verschil in 2011? 

 

 

 

 

 

 

 

Deel deze pagina