Magische start voor nieuwbouwplan Leeuwenborgh

Publicatiedatum: 10-05-2012

Op woensdag 9 mei is de start van nieuwbouwplan Leeuwenborgh in Boven-Leeuwen op magische wijze officieel ingeluid. De heer Verdaas, gedeputeerde van de Provincie Gelderland speelt deze middag de hoofdrol. Onder toeziend oog van de toekomstige bewoners van plan Leeuwenborgh, Burgemeester Steenkamp en de wethouders, Van Wanrooij Projectontwikkeling, Woonstichting De Kernen en overige geïnteresseerden, maakt topgoochelaar Ronald Moray een illusie werkelijkheid. Humor, een enthousiast publiek en een vruchtbare bui regen, vormen het decor voor dit officiële moment.

Het lijkt alsof er iets onmogelijks gebeurt. De heer Verdaas heeft de eer zijn magische kwaliteiten te tonen. Hij tovert uit een leeg kistje een fles champagne, om vervolgens gezamenlijk te toosten op een voorspoedige realisatie van plan Leeuwenborgh.

Belang van samenwerken

De heer Verdaas: “Het is fijn dat er ook in deze tijd gebouwd wordt. We weten elkaar heel snel te vinden en dat is de kracht van goede samenwerking”. VOF Leeuwenborgh is een samenwerkingsverband tussen Woonstichting De Kernen en Van Wanrooij Projectontwikkeling. De goede samenwerking tussen deze partners en de Gemeente West Maas en Waal, heeft nu geleid tot de start van nieuwbouwplan Leeuwenborgh. De oplevering staat gepland in het voorjaar van 2013.

Een bijzonder dorp

Boven-Leeuwen is een bijzonder levendig dorp. “Je voelt als je hier bent, de betrokkenheid en saamhorigheid van dit dorp. Deze kern is een mooie afspiegeling van hoe het in de provincie Gelderland is”, aldus de heer Verdaas. Veel ruimte voor groen, Leeuwenborgh is een mooi dorps plan, met een klassieke uitstraling. In totaal realiseert VOF Leeuwenborgh hier 28 woningen, 6 appartementen en bouwkavels, waaronder zowel koop- als huurwoningen. Een kleinschalig, maar zeer gedifferentieerd plan. Voor ieder wat wils.

Prijzen

Verkoopprijzen vanaf € 154.000 v.o.n. De huurwoningen worden verhuurd via Woonstichting De Kernen en hebben een huurprijs tussen € 637 en € 664 per maand. Voor meer informatie www.leeuwenborgh.info

Fotobijschrift: v.l.n.r. Burgemeester Steenkamp, directeur-bestuurder Marinus Kempe (Woonstichting De Kernen), directeur John van Wanrooij (Van Wanrooij Bouw en Ontwikkeling), goochelaar Ronald Moray en gedeputeerde Co Verdaas (Provincie Gelderland), toosten samen op een goede samenwerking en een voorspoedige realisatie van nieuwbouwplan Leeuwenborgh in Boven-Leeuwen.

Deel deze pagina