Mooi resultaat Woonmarkt Bommelerwaard 2011

Publicatiedatum: 04-10-2011

Het mooie weer van afgelopen weekend heeft ervoor gezorgd dat vooral echt geïnteresseerden de Woonmarkt Bommelerwaard in het nieuwe gebouw van het Cambium in Zaltbommel hebben bezocht. Ongeveer 500 mensen hebben belangstelling getoond voor de diverse nieuwbouwprojecten die tijdens de Woonmarkt gepresenteerd zijn.

Start bouw definitief voor diverse projecten  

Tijdens de Woonmarkt zijn verschillende nieuwe projecten in verkoop gegaan. De bezoekers kregen te horen dat een aantal van die projecten zeker gebouwd gaan worden. Dat betreft de nieuwbouwprojecten Molenkamp in Brakel en De Buurt in Zuilichem. Ook de bouw van de projecten Bestenhof in Ammerzoden en De Bogerd in Well, die eerder in verkoop zijn gegaan, gaat definitief door.

Voor de tweede fase koopwoningen en -appartementen van het project Agnietentuin in de vesting van Zaltbommel is veel belangstelling geweest. Zodra de koopcontracten getekend zijn, start de bouw. De vernieuwde wijk De BinnenVergt trok ook meerdere geïnteresseerden. Dit gold eveneens voor de plannen Dijkzicht-Zuid in Zuilichem, De Ormeling III in Nederhemert, ‘t Raedthuys in Kerkwijk, de diverse nieuwbouwprojecten in Kerkdriel, de Grutakker in Hedel, Pauwenhof in Nieuwaal en Weikesstraat in Alem. Ook de gemeente Maasdriel en Zaltbommel en de Rabobank trokken veel bezoekers.

Geslaagd

De initiatiefnemers van de Woonmarkt Bommelerwaard kijken terug op een geslaagd evenement.

 

Deel deze pagina