Mooi weer in Boven-Leeuwen

Publicatiedatum: 04-04-2011

Mooi weer in Boven-Leeuwen! Over Wolterborgh, Leeuwenborgh en waarom de zon schijnt in dit pittoreske dorp.....

Laat ik nu eens een blog schrijven over het mooie weer. Daar zitten we als mens graag op te wachten. Als de zon schijnt, dan hebben we over het algemeen een iets beter humeur, straalt alles en zijn we vrolijk en opgeruimd.

Woonmarkt

Zo was het erg mooi lenteweer afgelopen zaterdag tijdens de Woonmarkt in Boven-Leeuwen. Met twee prachtige nieuwbouwprojecten breidt dit geliefde dorp eerdaags uit; plan Wolterborgh en Leeuwenborgh. En hier spelen we geen mooi weer mee! Het zijn met recht twee mooie en aantrekkelijke projecten te noemen, waar veel belangstelling voor is. Zowel van mensen uit het dorp zelf als daarbuiten. Als je ziet hoeveel mensen, jong en oud, hier willen (blijven) wonen, zou je denken dat de zon wat vaker schijnt in Boven-Leeuwen!

Maar ja, wat wil je met een bruisend Kulturhus D’n Dulper om de hoek, met Druten en Beneden-Leeuwen op fietsafstand en met de mogelijkheid om alle dagelijkse boodschappen in het dorp te kunnen doen? Met groen en ruimte om je heen en een rijk verenigingsleven? Ach, zelfs als het hier dus regent, schijnt stiekem toch de zon! 

Deel deze pagina